Produsele DAY NIGHT se folosesc la fel cum sunteți obișnuiți. Dimineața veți folosi pasta de zi cu ulei de cocos și periuța noastră sonică LED, seara veți folosi pasta neagră de noapte cu cărbune activ și din nou periuța noastră sonică LED. Astfel veți obține efectul dinților albi dorit.
Da, puteți comanda Day Night de pe site-ul oficial www.daynightwhitening.com , care trimite Day Night către întreaga lume la un preț fix de expediere de 5 €.
Înainte de a porni pentru prima dată periuța Day Night, este necesar să deschideți partea inferioară în care este amplasată bateria și apoi scoateți capacul de protecție din baterie. Apoi puneți acumulatorul înapoi și periuța Day Night este gata să vă facă un zâmbet strălucitor.
Da, desigur. Pastele noastre nu au nici un efect asupra plombelor sau coroanelor, deoarece sunt produse pur naturale.
Atunci când folosiți Day Night, vă recomandăm să păstrați așa-numita Dietă Alba. Este necesar să-l păstrați și să evitați alimentele și băuturile care determină schimbarea culorii în acest timp. Cum ar fi: ceai, cafea, cola, suc, fără băuturi colorate , etc …
Desigur, nu ezitați să ne contactați prin e-mail: info@daynight.ro
Așa de gustos, încât veți avea poftă să o mâncați nu numai să va spălți pe dinți cu ea.
Paste și periuța sonică LED folosiți în fiecare zi în cadrul igienei a cavității bucale, așa cum sunteți obișnuiți.
În mod ideal, folosiți pastele DAY NIGHT zilnic, dimineața și seara, la fel ca igiena a cavității bucale normală. Pentru un rezultat perfect, vă recomandăm să utilizați paste cu peria sonică LED.
Nu, Day Night nu a fost testat niciodată pe animale.
Prețul pentru Day Night Kit este 71 LEI, pentru Day Night LED periuța electică 75 LEI iar pentru Day Night set complet este 150 LEI.
Aveți posibilitatea să alegeți dintre plata în numerar, transfer bancar sau plata cu card de credit.
Romania 2-3 zile lucrătoare de la expediere.

Cargus curier, plata în avans: 20 Lei

Cargus curier plata la livrare: 25 Lei

Da! Toate produsele Day Night sunt fără gluten 🙂
Day Night recomandăm să folosească persoanele cu vârsta împlinită de 12 ani.
Dacă sunteți un blogger sau un Influencer și doriți să colaborați cu noi, vă rugăm să ne contactați la email info@daynight.ro